Rejsetips og artikler

3 feriesteder i Afrika der er værd at besøge

afrikanske elefanter på en safari tur i amboseli national park i kenya afrika

Går du og drømmer om at tage på ferie, men er charterferier bare ikke nok længere? Vil du gerne ud og opleve noget mere og se noget mere af verden? Så har Afrika en hel masse at byde på, uanset om du er til den klassiske safari eller ej. Her kan du læse om 3 feriedestinationer i Afrika, der er et besøg værd.

Tag på safari i Sydafrika

Hvis du tænker på rejser til Afrika, så er det tit Sydafrika, der bliver nævnt som en rejsedestination, og med god grund. Det er en af de mest populære feriedestinationer i Afrika, fordi landet kan tilbyde dig din drømmerejse. Du har nemlig mulighed for at tage på en storbyferie i Cape Town og få en smag af det fantastiske kulturliv og naturliv. Selvfølgelig er Sydafrika også kendt for deres safarirejser, men du har også mulighed for at tage på badeferie, golfferie og madferier. Hele den sydlige del af Sydafrika er fyldt med frugtplantager og vingårde, så du kan få nogle kulinariske oplevelser, mens du er afsted.

afrikanske elefanter på en safari tur i amboseli national park i kenya afrika

Det kan være, at du længe har gået med drømmen om at rejse væk, men at du ikke helt har kunnet beslutte dig for, hvor du gerne vil hen. Så er Sydafrika en virkelig god mulighed for dig, fordi du kan planlægge din rejse alt efter, hvad du gerne vil se og opleve. Du har mulighed for at tage på en længere rejse, som både består af safari, badeferie, golf og kulinariske oplevelser, på én og samme rejse.

Vær kulturel i Egypten

Endnu en populær feriedestination i Afrika er Egypten, og det har det været i mange år. Udelukkende på grund af alle de kulturelle ting, du har mulighed for at opleve i Egypten. Pyramiderne, Luxor, kongegrave, templer og Nilen er blot nogle af de ting, du kan opleve i Egypten. Du har rig mulighed for at være kulturel og se nogle af verdens mest kendte seværdigheder, som du har hørt om, siden du var helt lille. Det er helt fantastisk at få mulighed for at opleve det i virkeligheden, og det er en rejse, du sjældent vil glemme.

udsigt over stranden i egypten

Selvom Egypten har fokus på historie, så har landet meget mere at tilbyde. Du finder også smukke strande og badebyer med palmer, hvor du har mulighed for at nyde en ferie i ren luksus. Så hvis du ikke har lyst til at rejse rundt og være kulturel, så kan du lægge dig på en strand og nyde din ferie i ro og mag. Du kan læse en bog og bare nyde solen. Desuden er det smukt at snorkle og dykke i Egypten, hvis du har mod på at komme en tur på havet.

Nyd solen på en strand i Marokko

Marokko er endnu en populær feriedestination i Nordafrika, hvor du har mulighed for at slappe af, nyde solen og se nogle smukke strande. Det kan være, at du bare gerne vil bruge en uge ved en pool eller på en strand, og det kan du gøre i Marokko med sikkerhed for godt vejr. Desuden er Marokko en populær destination for surfere, hvis du har mod på at prøve det og være lidt aktiv på din ferie.

smuk klippeudhuling på legzira stranden i marokko

I Marokko kan du også se meget af kulturel fra Afrika og tage på et Souk, som er et marked, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt og lædervarer og tøj. Det er helt sikkert et besøg værd, hvis du besøger et Afrikansk land, fordi det er ikke noget, du vil finde i Europa. Altid vær nysgerrig, når du rejser.

Related posts

Fodboldrejser i Europa – Madrid, Barcelona eller London?

Turistguiden

Vilde safari rejser i Afrika – 3 eksotiske dyr du skal se

Turistguiden

Bilferie med børn – sådan gør du turen til en fornøjelse for hele familien

Turistguiden

Leave a Comment